17/5/18

PORTES OBERTES I I TROBADA DE CORALS AMB L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DEL CATLLAR


PORTES OBERTES 
_________________________________________________________________________________

Benvolgudes famílies,

Aquest cap de setmana va ser molt mogut. El dissabte, els professors de l'aula de música vam preparar un petit espectacle ben divertit explicant els diferents instruments que oferim a l'escola amb motiu de la Jornada de Portes Obertes. Per acabar tots els instruments van formar part d'un conte musical representat pels professors de l'aula.

I... mireu, mireu! S'e'ns va colar una abella...
Aquí teniu algunes fotografies que fan un petit resum de les portes obertes.Volem agrair tant als professors com als que us vau apropar a veure l'espectacle per fer-ho possible!

Gràcies.


TROBADA DE CORALS AMB L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DEL CATLLAR
_________________________________________________________________________________

Per l'altra banda, el diumenge va ser el dia escollit per celebrar la trobada de corals amb l'escola de música del Catllar. Després de la trobada de pianistes del passat mes d'Abril ja era el segon cop que ens trobàvem amb els nostres amics del Catllar i esperem que hi hagin moltes més.

El matí es va dedicar a fer diferents assajos per acabar de treballar la cantata de la "La Comèdia del Gall". També es va organitzar un taller on els alumnes junt amb l'ajuda dels pares van confeccionar unes màscares d'animals que més tard van utilitzar al concert.

Després del concert es va celebrar un menjar de germanor amb tots els assistents a la trobada.

Des de l'Aula de Música de Mont-roig del Camp i Miami Platja valorem molt positivament aquest tipus d'activitats, ja que pensem que és molt important compartir la música i conèixer amics tot gaudint d'ella.

Finalment agrair a les famílies, alumnes, professors i a l'ajuntament del Catllar per la seva bona organització.
No hay comentarios:

Publicar un comentario