19/4/18

Trobades de Saxo i Piano


Els últims caps de setmana, s'han organitzat diverses trobades.
El dissabte 7 d'abril es va realitzar la Trobada de Saxos que cada any organitza el Quartet Limnos, i que enguany celebrava la 10ª edició.

La Trobada es va realitzar a la Mancomunitat de la Vall del Tenes (Barcelona) i van participar una vuitantena d'alumnes d'arreu de Catalunya. Al matí van realitzar assajos i un taller de Soundpainting i a la tarda el concert amb repertori centrat en les obres més representatives que han treballat al llarg d'aquests 10 anys.

D'altra banda, l'Aula de Música Baptista Nogués va ser l'encarregada d'acollir, el dissabte 14 d'abril, la Trobada de pianistes amb  l'Escola de Música del Catllar (Tarragona), on van participar els alumnes de piano d'ambdós centres.

El dia va transcòrrer entre els assajos de repertori de bandes sonores de pel.lícules, taller de composició a càrrec de Marian Márquez, dinar i concert.

Per als nens, aquestes Trobades són experiències úniques per conèixer uns altres infants que també estudien música i comparteixen inquietuds i interessos. Per als alumnes, a més, el fet de tocar amb algú a qui no coneixien i els hi despertava curiositat, constitueix una font de motivació i un alicient per estudiar, així que van acollir la idea amb entusiasme i alegria, per donar el millor d'ells mateixos als seus companys.

Des d'aquí volem felicitar als alumnes i agraïr a tots els professors i a les famílies la seva implicació perquè les Trobades fossin un èxit.


Felicitats!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario