30/6/17

CRÒNICA DE LES AUDICIONS DE FI DE CURS!

Benvolgudes famílies,

En aquest últim trimestre de curs, hem viscut una setmana farcida d’audicions, on s’ha vist reflectit el treball que han realitzat els alumnes. La setmana va començar amb audicions de les diferents especialitats instrumentals (piano, violí, flauta travessera, saxo, guitarra, percussió, cant i trombó) i va culminar el passat dimecres 21 de juny, Dia Internacional de la Música, amb un concert on participaren tots els grups vocals i instrumentals de l’Aula.

Això és: els alumnes de sensibilització musical (de 5 anys), el conjunt de violins “Els Stradiabòlics”, 4 conjunts de cambra de pianistes a 4 mans i flauta i violí; i els grups de vent i percussió. Aquests últims, dirigits per Aurelio Morales, van sorprendre el públic amb una batucada des del fons del Teatre Polivalent fins a l’escenari.

També van actuar les corals, amb prop de 40 nens a l’escenari i amb una versió de  “Les nits no moren mai”, acompanyats pels professors.

I per finalitzar el concert, el projecte-pilot que enguany ha impulsat Patricia Martínez, la nova directora de l’Aula de Música.

En aquests últims mesos, la Patricia ha estat assajant els caps de setmana amb un grup d’alumnes amb la intenció de muntar una “mini-orquestra”. Segons ella: “La idea és que hi hagi interacció entre els alumnes de les diferents especialitats instrumentals, i que puguin gaudir de l’experiència de tocar en una mini-orquestra”.

Quatre percussionistes, dos pianistes, dos flautistes, sis saxos i un trombó van recrear la música que Nobuo Uematsu  va compondre pel videojoc de “Final Fantasy VII”, amb un arranjament preparat per l’ocasió per Ivan González, i dirigits per ella.

Resultat emocionant, segons el públic, i una gran experiència per als alumnes, implicats 100% en el projecte i amb ganes de repetir.

Des d’aquí, agraïm a tots els pares, mares, àvies, tiets i tietes, que porteu als alumnes a les classes, a estudiar a l’Aula, a assajos, i més “assajos extres” i esteu darrere, sempre recolzant als nens. El resultat també és vostre.

En aquest sentit, només ens queda felicitar també a l’alumne de saxo Joel Porcar, que va fer les proves d’accés al Conservatori amb un resultat notable, i li desitgem el millor en aquesta nova etapa que comença.

També recordar-vos que com a últims actes d’aquest curs, el divendres 30 de juny, a les 20h es presentarà al Centre Miró el llibre “Pinzellades de la història de Mont-roig” escrit pel Centre d’Estudis de Mont-roig , en el que col·laborarem amb actuació d’alumnes de l’Aula. I el cap de setmana de l’1 i 2 de juliol es farà la Trobada de Cant de l’Escola Municipal de Móra d’Ebre i l’Aula de Música de Mont-roig del Camp i Miami Platja.

Dissabte 1 de juliol, a les 10 de la nit, al Castell de Móra d’Ebre. I diumenge 2 de juliol, a les 20h, al Casal de Joves K1 de Mont-roig del Camp.


Molt bon estiu a tots!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario