2/3/17

ADÉU, FEBRER

En aquesta entrada, volem fer una valoració del mes de febrer i totes les activitats que hem realitzat a l'Aula.

RODA D'INSTRUMENTS

A la roda d'instruments han assistit els alumnes de Sensibilització de 5 anys. 
Organitzada en divendres i dissabtes, els alumnes han pogut provar i gaudir els diferents instruments que podran començar a estudiar el curs vinent.
Han estat unes sessions divertides i diferents, per als professors i pels nens.
Us deixem unes imatges de mostra.Toquem la bateria


Veiem el piano per dins...

... i per fora, el toquem amb gomets
I un piano que es bufa... la melòdica!!
I parlant de bufar... aquí està el saxo!


Violí, arc i funda: som un equip!

Nou instrument d'aquest curs: el trombó!!

Sibil.la, guitarra i mar

Miquel, bufa, bufa!!

Violí

SETMANA DE CLASSES COL·LECTIVES
La primera setmana del mes de febrer vam substituïr els exàmens d’instrument per sessions de classes col·lectives de les diferents especialitats instrumentals, on també s’aval·luava el repertori que actualment estem treballant.
La valoració ha estat positiva. Entre d’altres coses, hem vist que és una manera de fomentar l’esperit crític dels nens.
Els mateixos alumnes han estat els que valoraven als seus companys, els escoltaven atentament i prenien nota del que els hi agradava de la seva interpretació i del que no, sempre amb el professor com a conductor de la sessió.
Així potenciem l’escolta activa, la capacitat d’acceptar crítiques i la capacitat per construir-ne una, alhora, argumentant-la.
Aprenem que tots ens podem equivocar, i els propis alumnes han ensenyat recursos i tècniques per millorar als seus companys.
La interpretació en públic (concentració, control dels nervis previs) és un dels factors que hem de treballar com a músics. Ho fem a les audicions, als exàmens, i ara ho hem fet en un altre format: amb els alumnes com a públic i com a tribunal.

En definitiva, per a l’equip docent aquesta ha estat una molt bona  experiència, i pels alumnes ha estat profitós i divertit. És més, ens han demanat repetir!!! Felicitats a tots 
No hay comentarios:

Publicar un comentario