24/11/14

CRÒNICA DEL CONCERT DE STA. CECÍLIA

El dia 22 de novembre és la festivitat de Sta. Cecília, patrona dels músics.

Com cada any, l'Aula de Música de Mont-roig del Camp i Miami Platja ho va voler cel.lebrar amb vosaltres i gaudir d'aquest dia una estoneta tots junts.
Va ser a les 6 de tarda al K1 de Mont-roig del Camp.

Pels qui s'ho van perdre, només dir-vos que la Coral Infantil canta cada cop millor sota la batuta de l'Elisabeth Pérez Nicolau, i les cançons triades per aquesta ocasió eren xulíssimes!!!! 
Els dos conjunts de guitarra de l'Aula també van participar, oferint-nos una divertida versió del "Yellow Submarine" dels Beatles i diferents cançons tradicionals catalanes i índies.

Per la seva banda, els professors van oferir una petita mostra musical. La calidesa del saxo i la guitarra en la bossanova de Patty Martínez i Santi Cruset, reinterpretant "Estrada do Sol" i "Eu sei que voi te amar" de Jobim i Vinicius de Moraes; el mestratge i "bon saber" del Juan Becerra i la seva guitarra amb "Sevilla" (Albéniz); i una barreja entre dolça ("Cançó de Comiat" de Toldrà) i salvatge ("Carmen" de Bizet) amb el duet d'Isabel Cañas a la veu i Alícia Gutiérrez al piano.

Moltes felicitats a tots per fer-ho possible, i gràcies a tot el públic per acompanyar-nos.
No hay comentarios:

Publicar un comentario