28/11/13

CONCERT DE GUITARRA A CÀRREC DE JOSUNE MUJIKA

Estem molt contents de presentar-vos el proper concert organitzat per l'Aula Municipal de Música Baptista Nogués de Mont-roig i Miami. La cita serà el proper dissabte 30 de novembre a les 19h a la Sala d'Actes de l'escola de Miami. El concert serà a càrrec de la nostra professora Josune Mujika. Un repertori exquisit que estem segurs que no us deixarà indiferents.

L'acte és gratuït i esteu tots convidats.


PROGRAMA:

  Suite “Platero y yo”               E. Sainz de la Maza (Burgos 1903, Barcelona 1982)
                       Platero
                       El Loco
                       La azotea
                       Darbón
                       La muerte
                       Platero en su tierra


            Granada                                 I. Albéniz (Camprodón 1860, Cambo-les-Bains 1909)
            Aturias                                    I. Albéniz

            Capricho Ára                          F. Tárrega (Castellón 1852, Barcelona 1909)

            Recuerdos de la Alhambra     F. Tárrega
Breu Curriculum:

Josune Mujika inicia els seus estudis de guitarra al Conservatori de Sant Sebastià amb els professors Jesús A. Melchor i Eduardo Baranzano. Realitza estudis superiors amb els professors Marco Socías, Àlex Garrobé i Antonio Duro a Musikene i és diplomada en Magisteri Musical per a l’Universitat del País Basc. Un cop finalitzat el seus estudis, va seguir perfeccionant els seus coneixements amb els guitarristes Fernando Rodríguez i Àlex Garrobé.
Durant la seva carrera ha realitzat concerts en nombrosos municipis i festivals del País, com a guitarra solista o en conjunt de cambra amb l’Orquestra de Musikene, Orquestra de Cambra Paulino Otamendi, el grup Ingumak Teatro i el conjunt Harira Dúo.
Actualment compagina la seva carrera com a guitarrista amb la docència sent professora de guitarra a L’Escola Municipal de Música de Salou i l’Aula Municipal de Música Baptista Nogués de Mont-roig i Miami.

No hay comentarios:

Publicar un comentario