26/6/13

AUDICIONS I CONCERT FI DE CURS

El passat dijous 20 de juny vam celebrar les audicions del 3er trimestre, primer a l'Aula de Música de Miami i després a la Casa de Cultura de Mont-roig del Camp. Els alumnes van mostrar al nombrós públic assistent una mostra de la feina que han dut a terme aquest darrer trimestre, a nivell individual i petites agrupacions de cambra.

I el dia següent, el divendres 21 de juny vam celebrar el Concert de Fi de Curs al Casal de Joves K1 a Mont-roig del Camp. Per despedir el curs 2012/2013 es va preparar un programa molt especial, on van actuar els alumnes de Coral, conjunt de guitarres i conjunt de pianos que es va preparar per l'ocasió. També es va preparar amb molt de carinyu una selecció de cançons del musical "Rey León" amb la participació de tots els alumnes de Grau Elemental.

La última cançó ens vam afegir a la "festa" i la interpretàrem conjuntament tots els professors i alumnes. Volem agraïr, per la idea i feina feta, a la professora de cant Isabel Cañas i a les seves alumnes de l'Escola de Música de Móra que van venir a actuar, com a motiu de l'intercanvi d'alumnes de cant que s'ha dut a terme aquest curs.

Aprofitem per donar les gràcies per la vostra assistència i col·laboració, també per despedir-nos, desitjar-vos un molt bon estiu i recordar als que encara no ho heu fet, que podeu omplir la matrícula i enviar-la al correu de l'Aula de Música:

aula.musica@mont-roig.com

Ens veiem al setembre!

Salut i Música
Equip Docent de l'Aula de Música

PD: A continuació recordem amb unes imatges, alguns moments dels 2 events

No hay comentarios:

Publicar un comentario